Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Sistem pompa de caldura aer- apa Ecodan cu Zubadan si Hydrotank 11.2 kW Măriţi imaginea

Sistem pompa de caldura aer- apa Ecodan cu Zubadan si Hydrotank - 11.2 kW

Nou

Pret (TVA inclus)

Sistem pompa de caldura aer-apa, Zubadan - Hydrotank, PUHZ-SHW112VHA / EHST20C-YM9B, capacitate standard de incalzire 11.2 kW, rezistenta booster Hydrotank de 9 kW si vas acumulare de 200 l pentru apa calda de consum (menajera)

Alte Informatii:

Performanta

Sistemele de pompe de caldura Ecodan® garanteaza performante energetice ridicate chiar si la temperaturi scazute. Toate unitatile externe sunt capabile de a ridica temperatura pe tur pana la 60°C, pentru a permite o acumulare rapida si eficienta a apei calde de consum (menajera). Eficienta ridicata a pompelor de caldura Ecodan® este posibila datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura. De exemplu, datorita dispozitivului exclusiv "Flash Injection", unitatile externe din seria Zubadan mentin constanta capacitatea fluxului de aer pana la - 15°C temperatura exterioara.

Sistemul split Hydrotank 

Versiunea de Hydrotank a Ecodan® este instalata pe podea si cuprinde toate componentele principale ale sistemului hidraulic. Intr=un spatiu cu amprenta mica la sol sunt montate urmatoarele: doua schimbatoare de caldura in placi, doua pompe de circulatie apa, vas de expansiune, vana cu 3 cai, rezistenta electrica, componente de siguranta si un rezervor de 200 l.

A fost acordata o atentie deosbita celor mai mici detalii:

  • design simplu, modern si elegant
  • dimensiuni reduse (1600x595x680 mm) care permit instalarea in dulapuri, camere tehnice mici,pivnite, etc.
  • componentele principale sunt instalate in partea din fata pentru acces usor in operatiile de intretinere si service
  • manerul inferior faciliteaza manipularea

Sistem de control

Sistemele split Ecodan® sunt insotite de unitate de control tip FTC5. Comanda cu iluminare in fundal, detasabila din corpul unitatii interioare, poate fi instalata la distanta. Aceasta are un display cu pictograme grafice, ce poate fi ajustat pentru o utilizare simpla si intuitiva in setarea tuturor parametrilor de functionare, stabilirea caracteristicilor (programator saptamanal, mod "vacanta", sarcina apa calda de consum, etc.) si permite totodata accesul la diagnoza. Se poate opta si pentru comanda wireless, care permite masurarea la distanta a temperaturii si transmiterea informatiei la corpul unitatiiinterioare, pentru modificarea principalilor parametrii de functionare. Aceasta nu necesita fixare daca este transportata in camere diferite.

Download