Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Sistem pompa de caldura aer- apa Ecodan cu Zubadan si Hydrobox Reversibil 11.2 kW Măriţi imaginea

Sistem pompa de caldura aer- apa Ecodan cu Zubadan si Hydrobox Reversibil - 11.2 kW

Nou

Pret (TVA inclus)

Sistem pompa de caldura aer-apa, Zubadan - Hydrobox Reversibil, PUHZ-SHW112YHA / ERSC-VM2C, capacitate standard de incalzire 11.2 kW si rezistenta booster Hydrobox Reversibil de 2 kW

Alte Informatii:

Performanta

Sistemele de pompe de caldura Ecodan® garanteaza performante energetice ridicate chiar si la temperaturi scazute. Toate unitatile externe sunt capabile de a ridica temperatura pe tur pana la 60°C, pentru a permite o acumulare rapida si eficienta a apei calde de consum (menajera). Eficienta ridicata a pompelor de caldura Ecodan® este posibila datorita tehnologiei de varf prezenta in fiecare componenta a pompei de caldura. De exemplu, datorita dispozitivului exclusiv "Flash Injection", unitatile externe din seria Zubadan mentin constanta capacitatea fluxului de aer pana la - 15°C temperatura exterioara.

Sistemul split Hydrobox si Hydrobox reversibil

Acest sistem ofera o mare flexibilitate de utilizare si versatilitate de instalare. Este posibila asocierea unui incalzitor de apa calda de consum (menajera), iar cu versiunea de hydrobox reversibil (ERSC), este posibila producerea apei reci pe timp de vara. 

Hydrbox-ul este modulul hidraulic de interior, in cadrul caruia, intr-un spatiu restrans, sunt incluse toate componentele principale ale sistemului hidraulic cum ar fi: schimbatorul de caldura in placi, pompa de circulatie apa, vas de expansiune, rezistenta electrica si componente de siguranta.

A fost acordata o atentie deosbita celor mai mici detalii:

  • design simplu, modern si elegant
  • dimensiunile reduse permit instalarea in bucatarii, dulapuri, camere tehnice mici,pivnite, etc.
  • componentele principale sunt instalate in partea din fata pentru usurinta intretinerii

Hydrobox-ul este disponibil in doua versiuni:

  • Hydrobox (EHSC), folosit pentru incalzire si producerea apei calde de consum (menajera)
  • Hydrobox reversibil (ERSC), la care, pe langa functiile Hydrobox-ului EHSC, se mai adauga si aceea de racire a apei

Sistem de control

Sistemele split Ecodan® sunt insotite de unitate de control tip FTC5. Comanda cu iluminare in fundal, detasabila din corpul unitatii interioare, poate fi instalata la distanta. Aceasta are un display cu pictograme grafice, ce poate fi ajustat pentru o utilizare simpla si intuitiva in setarea tuturor parametrilor de functionare, stabilirea caracteristicilor (programator saptamanal, mod "vacanta", sarcina apa calda de consum, etc.) si permite totodata accesul la diagnoza. Se poate opta si pentru comanda wireless, care permite masurarea la distanta a temperaturii si transmiterea informatiei la corpul unitatiiinterioare, pentru modificarea principalilor parametrii de functionare. Aceasta nu necesita fixare daca este transportata in camere diferite.

Download