Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Vezi preturi informative

Contactati-ne pentru oferta personalizata!

Pompe de caldura Aer-Apa ZUBADAN - ECODAN

Principiul de functionare

Sistemele de tip pompa de caldura aer-apa au ca principiu de functionare transferul de caldura de la un mediu de joasa temperatura catre unul de temperatura mai ridicata. Unitatea exterioara include un condensator racit cu aer, prin care circula agent frigorific ce este comprimat si impins catre schimbatorul de caldura de la interior pentru a incalzi circuitul de apa ce trece prin acesta.

Principiu fct. pompa aer-apa

O alegere economica si ecologica

O casa incalzita cu ajutorul unei pompe de caldura aer-apa consuma mai putina energie primara permitand imbunatatirea clasei energetice a cladirii, deoarece aceasta furnizeaza in interiorul cladirii o putere termica de 4 ori mai mare decat puterea electrica absorbita de la reteaua electrica. 

Comunitatea Europeana si-a stabilit obiectivul de a realiza o reducere cu 20% a consumului de energie primara si a emisiilor de CO2, iar 20% din energie sa fie produsa din surse regenerabile pna in 2020. Pompele de caldura, surse termice regenerabile vor avea o contributie decisiva la realizarea acestor obiective deoarece:

  • au o eficienta energetica cu 60% mai mare decat a sistemelor de ardere traditionale;
  • nu emit COla locul de instalare;
  • utilizeaza energia regenerabila din aer.

Pompa ecol. si econ.

Pompele Zubadan

In plus fata de o unitate exterioara standard inverter, unitatea exterioara cu tehnologie Zubadan, datorita tehnologiei exclusive "Flash Injection", pot functiona fara probleme pana la temperaturi de -28°C si sa mentina o putere de iesire constanta de la +7°C pana la -15°C. Acest lucru permite sa nu se supradimensioneze sistemul si sa se evite utilizare unui sistem complementar de incalzire.

                                Grafic Zubadan

                     Vezi preturi informative

                                  Contactati-ne pentru oferta personalizata!