Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Aerolux Service SRL

          

Cu o experienta de 20 ani, Aerolux Service este numarul 1 in vanzari de echipamente Mitsubishi Electric. Fondata in anul 1997, firma a trecut rapid de la o activitate de instalare aparate rezidentiale la o oferta completa de servicii, care include:

  • consultanta
  • furnizare
  • instalare
  • service in garantie si post-garantie pentru echipamente de climatizare complexe

Incepand cu anul 1997, Aerolux colaboreaza cu Mitsubishi Electric si va ofera o gama completa de echipamente de aer conditionat cu detenta directa. Din oferta noastra fac parte urmatoarele game de echipamente:

  • RAC - aparate rezidentiale, mono-split si multi-split, cu unitati interioare de perete, de podea, casete si cu tubulatura;
  • PAC - aparate din gama comerciala mono-split si multi-split cu capacitati intre 3,5kw si 25kw;
  • City-Multi - echipamente centralizate cu pana la 50 unitati interioare conectate la o unitate exterioara;
  • Lossnay - echipamente care asigura aerul proaspat;
  • Pompe de Caldura - sisteme pentru producerea apei calde menajere si a agentului termic pentru elemente radiante;
  • Perdele de Aer - echipamente destinate asigurarii unei perdele de aer cald la intrarea in spatii, utilizand ca sursa de caldura pompa de caldura.

De ce Mitsubishi Electric ?

Mitsubishi Electric este lider mondial al sistemelor de aer conditionat rezidentiale, comerciale si industriale. Eforturile companiei pentru a face viata mai comfortabila a inceput in anul 1921, prin introducerea pe piata a ventilatorului electric. A fost un adevarat succes comercial, 10 ani mai tarziu Mitsubishi Electric producand deja racitoare. Competitia pentru a dezvolta sisteme de aer conditionat potrivite pentru clima variata a Japoniei a facut ca Mitsubishi sa dezvolte niste echipamente foarte complicate, care sa reziste unui grad de utilizare ridicat in orice conditii climatice. De-a lungul timpului, compania a pus accentul pe inovatie, pe eficienta energetica si pe scaderea impactului negativ asupra mediului inconjurator.

Mitsubishi Electric Quality
Performanta ridicata, consum mic si viata indelungata

Doar indeplinirea standardelor nu este de ajuns pentru Mitsubishi Electric. Scopul companiei este sa exceleze cand este vorba de comfort, eficienta si durata de viata. Este pur si simplu un alt standard. Standardul MEQ a dus de-a lungul timpului la dezvoltarea unor produse aflate la limita superioara a tehnologiei. Sistemele de aer conditionat cu standardul MEQ au un consum minim de electricitate si protejeaza investitia in echipamente printr-un termen lung de viata.