Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Transport si/sau montajul produselor

Transport prin curier rapid

Transportul produselor se poate realiza pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Transportul produselor va fi suportat de catre client daca in prealabil nu s-au stabilit alte conditii cu reprezentantii magazinelor. Costul transportului prin curier rapid va fi comunicat la momentul comenzii in functie de produsul/ produsele comandate.

Transport cu masinile noastre + servicii de montaj

Transport cu masinile noastre + montaj in Bucuresti si judetul Ilfov:

In Bucuresti si Ilfov, transportul poate fi asigurat de catre AeroLux Service SRL gratuit in conditiile in care montajul va fi efectuat de catre  echipele de montaj ale Aerolux Service. Pentru costul montajului consultati categoria "Montaj" iar pentru lucrari si instalatii care presupun mai multe produse sau proiecte complicate, va rugam sa ne contactati la telefon +40734.439.664 pentru detalii suplimentare.

Transport cu masinile noastre + montaj in Romania, mai putin Bucuresti si Ilfov:

In functie de judetul in care solicitati aceste servicii, este posibil transportul cu masini proprii si instalarea echipamentelor de catre echipele noastre specializate contra cost. Deplasarea se plateste tur-retur cu 1,5 lei / km iar montajul conform ofertei agreate.
In anumite judete vom apela la echipe specializate autorizate, care vor efectua montajul echipamentelor. Datorita particularitatilor fiecarui judet in parte, daca doriti montajul in alte judete decat Bucuresti si Ilfov, este bine sa ne contactati in prealabil pentru a va oferi o cotatie cat mai exacta.In cazul in care aveti intrebari, va rugam sa ne contactati la