Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Preț redus! Sistem Mono-split Inverter Mitsubishi Electric 24000 BTU/h, clasa A++ Măriţi imaginea

Aer Condtionat Mono-split Inverter Mitsubishi Electric 24000 BTU/h, clasa A ++

Nou

Pret (TVA inclus)

Info:

GARANTIE 3 ANI

Aer conditionat Mitubishi Electric Inverter 24000 BTU/h MSZ-GF71VE+MUZ-GF71VE, clasa energetica A++

Alte Informatii:

Unitatile MSZ-GF folosesc tehnologia DC Inverter si sunt caracterizate de eficienta energetica ridicata, eleganta si nivel de zgomot redus. Datorita designului discret si rafinat, precum si posibilitatii de conectare cu unitati exterioare pentru multi-split, aceste unitati sunt ideale pentru toate aplicatiile, fie ca este vorba de o casa, un birou sau un mic spatiu comercial. Totodata designul atent ales, al tuturor componentelor, precum si utilizarea eficienta a tehnologiilor avansate, conduc la atingerea unor niveluri extraordinare ale eficientei electrice sezoniere.

Programator saptamanal

Confort programabil: temperatura dorita la ora dorita. Datorita noului programator saptamanal, echipat cu 4 programe diferite ale ciclului zilnic, puteti nu numai programa pornirea si oprirea ci si seta   temperaturi diferte in cursul zilei.

Filtru de nanoparticule

Marea putere de oxidare a nanoparticulelor de patina la acest nou filtru de aer, permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor. Suprafata neregulata a filtrului este mai eficienta in captarea pulberilor.

Dublu flux de aer

Ambele fante orizontale sunt prevazutecu propriul lor servomotor. In functie de modul de utilizare, unghiul fiecarui deflector poate fi ajustat individual pentru a asigura un confort maxim.

DC Inverter
DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variaţia eficientă a vitezei compresorului și, în consecință puterea livrată de aparatul de aer condiţionat, în funcție de cererea de răcire sau încălzire. Comparativ cu
aparatul de aer condiţionat cu viteză fixă tradițional (On/Off ), aparatul de aer condiţionat cu DC Inverter atinge iniţial temperatura dorită și o menține stabilă, fără variaţii deranjante, pentru a beneficia de confort și
consum redus de energie.

Eficienţa energetică clas A++/A+

Maxim de silenţiozitate pentru un confort maxim

Calitatea mediului în care ne aflăm depinde şi de nivelul sonor perceput.
Aparatele de aer condiţionat Mitsubishi Electric ajută la menţinerea confortului acustic cel mai ridicat reducând la minim emisiile sonore.